Breng nu je stem uit voor de Cobouw Award Duurzaamheid 2020!

24 september 2020

We zijn genomineerd!

Samen met de Gemeente Eindhoven schreef !MPULS zich in voor de Cobouw Award Duurzaamheid 2020 met het recent opgeleverde project ‘Renovatie en verduurzaming Stadhuis Eindhoven‘. Van de in totaal 28 inschrijvingen, heeft Cobouw ons laten weten dat we bij de laatste 3 kanshebbers horen.

Op 11 november 2020 zal de winnaar bekend worden gemaakt, gekozen door het publiek.

Klik hier om je stem uit te brengen voor ons mooie project Renovatie en Verduurzaming Stadhuis Eindhoven!‚Äč

Voor de zomer heeft !MPULS de renovatie en verduurzaming van het stadhuis voor de gemeente Eindhoven opgeleverd. Dit project is onderdeel van een grote opdracht waarbinnen !MPULS de komende jaren verder gaat met de verduurzaming van de in totaal 7 gemeentelijke panden. Onder de noemer ‘Slim Verduurzamen Gemeentelijke Gebouwen’ werken !MPULS en de gemeente Eindhoven schouder aan schouder.

De verduurzamingsthema’s binnen dit project zijn o.a. het verbeteren van de leefbaarheid en de gezondheid, 50% energieneutraliteit in gemeentelijke gebouwen en fors hergebruik van sloopmateriaal: 95%.

Wij zijn in elk geval hartstikke trots dat we al zo ver zijn gekomen! Voor meer informatie over onze projecten en de bijzondere samenwerking, klik hier of ga naar www.impulsgeeftenergie.nl.

Privacyverklaring     Cookies     ©2019!MPULS