!mpuls en gemeente Eindhoven vormen een alliantie en trekken schouder aan schouder op binnen alle projecten. Het dagelijks bestuur van het programma wordt gevorm door de strategische contractmanager en programmamanager van de gemeente en de directeur en programmamanager van !mpuls.

!MPULS werkt aan een gezondere werkomgeving. We geloven in gelijkwaardig samenwerken op basis van vakmanschap, verbinding en vertrouwen. We bieden een werkomgeving waarin comfort, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. Circulair denken, doen én verdienen door te werken in slimme allianties. De basis is gezond verstand; zodat onze kinderen straks geen rotte appels oogsten, maar de vruchten kunnen plukken!

!MPULS is een samenwerking tussen Brink, DOOR architecten / Rudy Uytenhaak + partners Architecten, DWA, Kuijpers installaties en Ballast Nedam Zuid.
.

Meer over !MPULS?



Programma directeur !MPULS

Alex Hesling

samen@impulsgeeftenergie.nl

06 - 45 97 90 78



Programma manager !MPULS

Erik van Alphen

samen@impulsgeeftenergie.nl

06 - 15 87 22 80

Eindhoven is het hart van Brainport Eindhoven. En
bijzonder door de combinatie van technologie, design en kennis. Verbeelding, creativiteit en daadkracht gaan hier hand in hand. Dat maakt dat de stad altijd in beweging is en bruist van de energie. Als een magneet talenten, studenten, bedrijven en expats aantrekt. En vooruit wil en zich aan de wereld wil laten zien. Tegelijkertijd wil Eindhoven blijven wat het nu al is: een stad waar het voor alle inwoners fijn wonen en leven is. Daar werken onze 2000 collega's elke dag vol energie aan. En daar hoort natuurlijk goede en duurzame huisvesting bij.

Meer over gemeente Eindhoven?

info@eindhoven.nl


Manager Strategische Contracten
Gemeente Eindhoven

Garry Whitrick


Programma Manager Huisvesting
Gemeente Eindhoven

Joyce Vercoelen-Vrieze

slimverduurzamen@eindhoven.nl

Pers

Voor meer informatie neem contact op met ons perscentrum

040 238 21 93

Partners / experts

Brink

Bekijken

Rudy Uytenhaak + Partners architecten

Bekijken

DOOR Architecten

Bekijken

Ballast Nedam

Bekijken

DWA

Bekijken

Kuijpers

Bekijken

Privacyverklaring     Cookies     ©2019!MPULS