Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij uw bezoek aan onze website automatisch op uw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Onze website maakt alleen gebruik van functionele en analytische cookies. Omdat de analytische cookies zijn geanonimiseerd, vragen wij niet actief om uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Wij kunnen u namelijk niet persoonlijk identificeren wanneer u onze website bezoekt.

Functionele cookies

Functionele cookies gebruiken we om uw voorkeuren als bezoeker van onze website te registreren en te onthouden. Dit zorgt ervoor dat u uw voorkeuren niet steeds opnieuw hoeft aan te geven.

Analytische cookies

Analytische cookies zetten we in om het gebruik van onze website te analyseren, zodat we de functionaliteit en effectiviteit kunnen blijven verbeteren. De software die we hiervoor gebruiken is Google Analytics. Met Google Analytics kunnen we bijvoorbeeld meten welke pagina’s er worden bezocht en op welke links er wordt geklikt.

Wij hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met Google, waarin afspraken zijn vastgelegd over de omgang met de verzamelde gegevens. Alle gegevens worden anoniem verwerkt, niet gedeeld met derden en niet gebruikt voor andere diensten van Google. Omdat de cookies zijn geanonimiseerd, kunnen wij u niet persoonlijk identificeren wanneer u onze website bezoekt.

Cookies aanpassen & verwijderen

Als u niet wilt dat wij cookies plaatsen op uw apparaat, dan kunt u het gebruik van cookies weigeren via de instellingen of opties van uw browser. U moet de instellingen van elke browser en elk apparaat afzonderlijk aanpassen.

Meer informatie over cookies

Consumentenbond
Cookierecht
Your Online Choices

Welke regels gelden er bij de verwerking van persoonsgegevens?

Er is wet- en regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. Zo geldt in Nederland vanaf 25 mei 2018 de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG). Deze wet vervangt de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ (Wbp).

Welke rechten heeft u?

U kunt ons altijd vragen welke persoonsgegevens wij van u verwerken. Binnen uiterlijk vier weken ontvangt u dan een overzicht van uw persoonsgegevens. U kunt ons vragen onjuiste gegevens te wijzigen of uw gegevens aan te vullen. Als u vindt dat uw persoonsgegevens verwijderd moeten worden, kunt u ons dat ook laten weten.

Vragen & Inlichtingen

Heeft u vragen over dit Cookiereglement of wenst u meer informatie over uw persoonsgegevens te ontvangen? Neem dan contact op met SVGG door een e-mail te sturen naar info@svggeindhoven.nl.

Wijziging van het Cookiereglement

We kunnen dit Cookiereglement aanpassen. Dat doen we bijvoorbeeld als de wet of ons beleid wijzigt. Wij raden u daarom aan het Cookiereglement regelmatig opnieuw te bekijken bij een bezoek aan onze website. De laatste wijziging was op 12 september 2018.

Privacyverklaring     Cookies     ©2019!MPULS